mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht

Recente blog artikelen

Heeft de notaris in zijn rol van executeur en afwikkelingsbewindvoerder gehandeld zoals een goed notaris betaamt?

6 april 2020|Reacties uitgeschakeld voor Heeft de notaris in zijn rol van executeur en afwikkelingsbewindvoerder gehandeld zoals een goed notaris betaamt?

Het Gerechtshof Amsterdam heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vraag of de notaris in zijn rol van [...]

Bepaling waarde nalatenschap en begroting legitieme portie. Informatieverstrekking over belastingaangiften.

30 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Bepaling waarde nalatenschap en begroting legitieme portie. Informatieverstrekking over belastingaangiften.

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de informatieverstrekking over de belastingaangifte van de erflater voor [...]

Legitieme. Verhaal legitieme op nalatenschap. Verdeling zonder volledige vereffening. Verdeling nietig?

22 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Legitieme. Verhaal legitieme op nalatenschap. Verdeling zonder volledige vereffening. Verdeling nietig?

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de aanspraak van een legitimaris jegens de erfgenamen die [...]

Legitieme. Is de legitieme opeisbaar volgens het testament? Afgifte stukken ter berekening van de omvang van de legitieme.

16 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Legitieme. Is de legitieme opeisbaar volgens het testament? Afgifte stukken ter berekening van de omvang van de legitieme.

De Rechtbank Rotterdam heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vraag of volgens het testament de legitieme opeisbaar [...]